Blåbärsglögg 250 ml

Blåbären ger en mild glögg men ändå med smak av julens kryddor. Glöggen går att späda med ljus rom, vodka eller vatten. Du kan också använda den till julens drinkar.

Bronsmedalj SM i Mathantverk 2021.

Juryns omdöme: “Intensiv härlig färg och doft av skog.”

Nettovolym: 250 ml

80.00 kr inkl.moms

Beskrivning

Blåbärsglögg på nyttiga blåbär, ger en mild alkoholfri glögg med mycket blåbärssmak kombinerat med julens kryddor. Du kan dricka den som den är eller späda glöggen med ljus rom, vodka eller vatten. Du kan också använda vår glögg som bas till julens drinkar.

Blåbären kan användas som färska eller till sylt, saft,dessertpaj,  Blåbärssirap, Blåbärssalsa, Nektar, och vår Drinkmix Blåbär och Lime. En välkänd klassiker är blåbärssoppa. Torkade bär kan du förvandla till Blåbärsrussin, perfekt till Blåbärsglöggen, använd som snacks och i müsli, samt som smaksättare i örtte. Frysa in, tina upp till vintern och mixa i t.ex. en smoothie blir en riktig vitaminkick.

Tack vare de långa ljusa dagarna och kyliga nätterna  här i norr blir bären lite sötare, med mer smak och lite mer vitaminrika. Det ger en blåbärsglögg som är intensiv i smaken, fyllig och god.

Innehåll: Blåbärsjuice, svenskt socker, kardemumma, nejlikor, kanel,pomerans, citronjuice . Nettovolym 250 ml.

 

Ytterligare information

Vikt 0.545 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.