Blåbärsnektar 250ml

Vår nektar är drickfärdig, gjord på 40% bärjuice, vatten och socker. Sockerhalten är ungefär 11%, det är ungefär den sockerhalt bären har naturligt här hos oss.
Nektar finns i smakerna lingon, blåbär, svart vinbär och rabarber. Blåbär- och rabarbernektar kan vara ett bra alkoholfritt alternativ till rödvin och rosévin.

Tillverkad av blåbär från Vallrun, Jämtland, sprängfyllda med smak och färg.

Den här nektarn kan med fördel avnjutas tillsammans med en god ost eller en kötträtt, gärna gjord på vilt…

Vår nektar är drickfärdig, men det är ju du som bestämmer hur stark bärsmak det skall vara. Är det för stark bärsmak, späd med lite vatten.

Bronsmedalj 2015 SM i Mathantverk.

Bronsmedalj 2015 Blåbärsnektar

Juryns motivering:”Som en skogstjärn fylld med vinrött vatten. Enastående doft av blåbär. Len och smakrik i munnen”.

 

Nettovolym 250 ml.

30.00 kr inkl.moms

Beskrivning

Blåbärsnektar på nyttiga blåbär, ger en ger en fräsch nektar med mycket blåbärssmak. Vår blåbärsnektar är drickfärdig men om du tycker det är för stark blåbärssmak kan du späda med lite vatten.

Hos oss hittar du även Blåbärssirap, Blåbärssalsa, och vår Drinkmix Blåbär och Lime.Vi har även Blåbärsrussin, perfekt till Blåbärsglöggen, använd som snacks och i müsli, samt som smaksättare i örtte.

Tack vare de långa ljusa dagarna och kyliga nätterna  här i norr blir bären lite sötare, med mer smak och lite mer vitaminrika. Det ger en blåbärsnektar som är nyttig för kroppen, intensiv i smaken, fyllig och god.

Innehåller juice av blåbär, vatten, svenskt socker. Sockerhalt ca 12%.

Ytterligare information

Vikt 0.520 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.