Lingonnektar 250ml

Den här nektarn har en väl balanserad syrlighet och är perfekt som törstsläckare….

Vår nektar är drickfärdig, gjord på 30% juice, vatten och socker. Sockerhalten är ungefär 12%, det är ungefär den sockerhalt bären har naturligt här hos oss.
Nektar finns i smakerna lingon, blåbär och svart vinbär och rabarber. Blåbär- och rabarbernektar kan vara ett bra alkoholfritt alternativ till rödvin och rosévin.

Vår nektar är drickfärdig, men det är ju du som bestämmer hur stark bärsmak det skall vara. Är det för stark bärsmak, späd med lite vatten.

Guldmedalj 2016  på SM i mathantverk.

Juryns motivering: ” Mycket trevlig välgjord dryck från de svenska skogarna. Passar perfekt till köttbullar med potatismos. Kan även fungera som fördrink och drinktillbehör.”

Nettovolym 250 ml

30.00 kr inkl.moms

Beskrivning

Lingonnektar gjord på lingon från Jämtland, ofta plockade på egen mark. Lingonnektar är en drickfärdig juice, men du bestämmer själv hur mycket bärsmak det skall vara. Späd med lite vatten om du tycker den är för stark. Lingonnektar är väldigt gott som måltidsdryck till olika maträtter eller bara som en törstsläckare i sommarvärmen.

Vi har flera olika smaker på nektar, Blåbärsnektar, Svartvinbärs-nektar och Rabarbernektar.
Råvarornas smaker påverkas i hög grad av väder, vind och jordmån. Liksom årgångsviner får våra produkter olika smaktoner beroende på årstidernas växlingar och säsongens och jordens förutsättningar. Därför formar vi produkten efter råvaran, och känner oss fram vid varje enskilt kok.

När man jobbar mitt i naturens nyckfulla skiftningar så måste man anpassa sig. Produkter av lingon är riktig hälsokost, vi har inte bara lingonnektar utan flera produkter med detta superbär. Här hittar du, Lingonsalt, Lingonpulver, och flera olika förpackningar med Lingonglögg
Innehåll: juice av lingon, vatten, svenskt socker. Sockerhalt ca 12%

Ytterligare information

Vikt 0.520 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.