Presentlåda/Jullåda (pris avser lådan,produkter tillkommer)

En trevlig julklapp/present till någon i familjen, en god vän eller till din personal. Du kan själv välja de produkter du vill ha i lådan, bilderna visar två exempel, en variant med  7 produkter, Lingonglögg, Svartvinbärs-nektar, Rabarberchutney, tre olika marmelader och Hjortronsylt, och en variant där vi lagt till Hjortronchutney och Lingonrussin, 9 produkter.

För att beställa den här produkten är det bästa att du antingen ringer oss eller skickar ett mejl med dina önskemål, detta för att vi behöver kontrollera så att de produkter du valt får plats i lådan. Vill du hellre lämna ett meddelande i samband med att du betalar för de produkter du valt kan du göra det under “Anteckningar” när du kommer till kassan. Vi tar sedan kontakt med dig.

Priset är ju beroende av vilka produkter du väljer, själva lådan inkl. inslagning kostar 75 kr som tillkommer utöver priset för produkten/produkterna.

 

 

75.00 kr inkl.moms

Beskrivning

Priset är ju beroende av vilka produkter du väljer, själva lådan inkl. inslagning kostar 75 kr som tillkommer på priset på de produkter du väljer att lägga i lådan.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.